Olievullingen

Olievullingen online bestellen

Van harte welkom op de website van Candol Nederland. Wij informeren u op deze pagina graag over onze olielampen met een geïntegreerd veiligheidssysteem en vertellen u tevens iets meer over het gemak van bij- of navullen met onze olievullingen.

Olielampen voorzien van een geïntegreerd veiligheidssysteem

Om te beginnen bij de olielampen zelf: Candol heeft een assortiment van meer dan twintig uiteenlopende soorten lampen. Variërend van klassieke olielampen met ronde glasbol en koperen voet tot olielampen met een moderne vormgeving in opvallende kleuren. Voor iedere smaak en iedere stijl is er een lamp bij Candol te vinden. Daarnaast zijn alle olielampen voorzien van een geïntegreerd veiligheidssysteem. Deze bevindt zich in de huls, die daarnaast ook nog een decoratief karakter heeft, deze is namelijk niet te onderscheiden van een kaars. De huls schuift bij ongelukjes, zoals vallen of omstoten van de olielamp, automatisch over de vlam heen waarbij de zuurstof wordt afgesloten. De vlam dooft daarmee dus onmiddellijk en brand is zodoende gegarandeerd uitgesloten.

OlievullingenOok de navullingen zijn veilig en duurzaam

Onze olievullingen zijn ook al zo veilig. De speciale minerale olie ontvlamt namelijk niet zonder lont. Dat betekent dat u uw na- of bijvullingen veilig en zonder zorgen op kunt bergen waar u maar wilt. U kunt de vullingen per stuk maar ook per doos van 6 tot 24 stuks nabestellen. We hanteren bovendien een zeer scherpe prijs voor de minerale oliën – bij ons treft u geen paraffine olie die vele andere aanbieders verkopen, maar enkel het beste van het beste. Onze navulflacons komen in verschillende maten die corresponderen met de olielamp van uw keuze. De branduren variëren van 23+ tot maar liefst 120+ per flacon. Daar kunt u zeker een tijd mee vooruit!

Kies daarom wél voor de sfeer van kaarslicht, maar niet voor kaarsen zelf. Met Candol haalt u een duurzame, onderhoudsarme en zeer stijlvolle olielamp in huis.

   Quara     Midia     Contact