Midia

Candol presenteert u de Midia

Van harte welkom op de website van Candol, de expert in sfeerverlichting voor gebruik in de horeca en bij u thuis. Opgericht in 1988 in Oostenrijk, richt Candol zich sinds het begin van de jaren negentig ook op de Nederlandse markt – slechts een van de zeventig landen waarnaar het bedrijf inmiddels is uitgebreid. Ook al is Candol dan wereldwijd aanwezig, het profiteert nog steeds van de innovatieve oplossingen die in de eigen productie keer op keer gevonden worden. Op deze pagina vertellen we u graag iets meer over olielamp Midia, die in meer dan zestig verschillende varianten te verkrijgen is.

Stijlvolle olielamp die urenlang brandt

De Midia is zeer populair in het assortiment van Candol, onder meer vanwege de klassieke uitstraling en slanke en stijlvolle vormgeving. Het gewicht van de complete lamp is een kilo, maar dat is haar niet aan te zien. De ranke vormen van de bijna twintig centimeter hoge lamp maken deze ook zeer geschikt voor de kleinere (salon)tafel. Deze olielamp gaat een leven lang mee maar mocht een onderdeel onverhoopt breken, dan kunt u deze altijd nabestellen via de website. De lamp wordt geleverd inclusief basis, glazen bol, decoratieve veiligheidshuls en vanzelfsprekend een olievulling die tot 62 branduren meegaat. De navulbare minerale olie-oplossingen zijn met groot gemak te bestellen via de website van Candol, zowel per stuk als in een grootverpakking.

MidiaUitsluitend gemak van deze sfeerverlichting

Uiterlijk gezien is de Midia niet van een kaars te onderscheiden en geeft hetzelfde effect en sfeer van kaarslicht – het brandt alleen vele malen langer. Bovendien heeft het andere voordelen, zoals met betrekking tot de veiligheid. De speciale olie vlamt niet zonder lont. Valt de olielamp onverhoopt om, dan zorgt de decoratiehuls voor veiligheid. Deze schuift omhoog en ontneemt daarmee zuurstof aan de vlam. Bovendien laat het geen vetvlekken achter op de lamp zelf, noch op uw tafel of tafellinnen.

   Olievullingen     Contact