Quara

Candol presenteert u de Quara

Van harte welkom op de website van Candol, de expert in veilige en milieuvriendelijke olielampen. Dit familiebedrijf heeft haar oorsprong in Oostenrijk en is sinds 1991 ook in Nederland ondergebracht. Het draagt het Oostenrijkse kwaliteitsstempel, en niet zonder reden ook – de sfeerverlichting van Candol is bijzonder veilig en de innovatieve tak van het bedrijf gaat goed met de tijd mee. Op deze pagina vertellen we u graag iets meer over de Quara, een van de bijzondere olielampen van Candol.

Olielamp met karakter

Alle olielampen bestaan uit én worden standaard geleverd met een olievulling, de veiligheids- en decoratiehuls en glazen tube of bol. De Quara is voorzien van een vierde component, het hekwerk aan de basis van de lamp, met daarin een decoratief patroon. Deze is bruin van kleur, maar u kunt natuurlijk zelf kiezen voor verschillende kleuren glastubes en hulzen – om daarmee de door u gewenste sfeer te creëren. De hoogte van de totale lamp betrekt zo’n 15,5 centimeter, met een gewicht van duizend gram. Met de olievulling brandt de lamp 38 tot 42 uur lang. De olievullingen zijn tevens los te bestellen in onze webshop.

QuaraAlle voordelen van Candol sfeerverlichting op een rijtje

Candol richt zich op de particuliere maar ook de zakelijke markt. De sfeerverlichting is immers uitermate geschikt voor de horeca. Het is zeer onderhoudsvriendelijk, aangezien er geen sprake is van druipend kaarsvet – en daarmee dus ook schoon, het laat geen vetvlekken op de lamp zelf of op uw tafellinnen of bar achter. De tubes en glasbollen kunnen gewoon in de vaatwasser en is de olievulling leeg, dan is deze binnen enkele seconden te vervangen. De milieuvriendelijke olievulling kan bovendien gewoon bij het afval gedeponeerd worden en de lamp zelf gaat een leven lang mee. Het geurt niet, noch ontstaan er roetpluimen of roetplekken. Een van de belangrijkste zaken is bovenal dat de vlam direct dooft zodra de olielamp onverhoopt omgestoten wordt. De speciale veiligheids- en decoratiehuls schuift namelijk in dit geval direct omhoog, waarmee zuurstof onttrokken wordt aan de vlam. De speciale minerale olie ontvlamt bovendien niet zonder lont. Met de Quara haalt u een olielamp van klassiek design in huis die u alle sfeer geeft van warm kaarslicht, zonder de nadelige effecten van dien.

   Olievullingen     Midia     Contact