Horeca lampen

Candol biedt u sfeervolle en veilige horeca lampen

Van harte welkom op de website van Candol, de specialist in horeca lampen. Opgericht te Oostenrijk in 1988 en begin jaren negentig in Nederland geïntroduceerd, is deze fabrikant expert geworden in veilige sfeerverlichting. Met name in de horeca, maar ook bij u thuis, is het van groot belang dat wanneer een kaars onverhoopt omvalt, deze niet gaat branden. De horeca lampen van Candol geven u alle sfeer van een kaars, maar het gemak van een veilige olielamp.

Veiligheid is intrinsiek aan de olielampen van Candol

De veiligheid zit ‘m in het systeem van Candol. Alle lampen zijn immers voorzien van een decoratieve huls die tevens als bescherming van de vlam dient. Valt een lamp om of wordt deze onverhoopt omgestoten, dan schuift de huls automatisch omhoog en onttrekt daarmee zuurstof aan de vlam waardoor deze direct dooft. De speciale minerale olie van de lampen van Candol ontvlammen bovendien niet zonder lont.

Horeca lampenVoordelen van deze sfeerverlichting

Een ander voordeel van de serie olielampen van Candol, afgewogen tegen kaarslicht, betreft de brandduur. Candol biedt u olievullingen variërend van 23+ tot 120+ branduren per flacon. Dat maakt ze een stuk duurzamer dan kaarsverlichting. Bovendien zijn de flacons milieuvriendelijk en kunnen ze gewoon bij het afval gedeponeerd worden. U vindt nooit kaarsvetvlekken op uw tafel of tafellinnen omdat de olielamp niet druipt, noch treft u roetplekken op de lamp of het plafond. U verliest geen tijd aan de schoonmaak van uw kaarsenstandaard, af en toe een vochtige doek voldoet al en alle onderdelen kunnen indien nodig gewoon in de vaatwasmachine.

Eindeloos variëren in het assortiment

Ontdek zelf de bijzonder sfeervolle lampen in het assortiment van Candol. Met de meer dan twintig verschillende uitvoeringen, en binnen de series de mogelijkheid tot eindeloos variëren, vindt u altijd de horeca lamp die in het interieur van uw zaak past.

   Verlichting Dordrecht     Horeca verlichting     Contact