Horeca verlichting

Candol: dé expert in horeca verlichting

Een warm welkom op de website van Candol, de expert in horeca verlichting. Candol is sinds begin jaren negentig gestart in Nederland, maar is van origine een Oostenrijks bedrijf. Het kwaliteitsstempel van dit land, het Austrian Quality, ziet u in alle producten van Candol terug. Naast de zeer stijlvolle uitstraling van de ruim twintig uiteenlopende soorten olielampen van Candol, zijn deze ook nog eens bijzonder veilig en daarom uitermate geschikt als horeca verlichting.

Horeca verlichtingStijlvol, veilig, duurzaam en onderhoudsarm

Valt een olielamp namelijk onverhoopt om, of wordt deze per abuis omgestoten, dan is er niets aan de hand. De lampen van Candol zijn voorzien van een geïntegreerd veiligheidssysteem dat ze gegarandeerd veilig maakt, ook bij ongelukjes. De op een kaars gelijkende decoratieve huls van de olielamp dient namelijk ook een tweede doel: zij schuift bij omvallen direct en automatisch over de vlam heen. De zuurstof wordt daarmee onttrokken aan de vlam en deze dooft onmiddellijk. Bovendien ontvlamt de speciaal ontwikkelde minerale olie enkel en alleen met een lont. Ook over de opslag van uw navullingen hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Onze olievullingen gaan tot 120+ branduren mee en dat maakt dat u een stuk voordeliger uit bent dan met een echte kaars. U heeft ook nog eens minder onderhoud aan uw Candol lamp, aangezien er geen kaarsvet is dat op uw tafellinnen of bar druipt en er geen roetplekken ontstaan op het plafond.

Kijk eens rond in het aantrekkelijke aanbod van Candol olielampen. Voor eenieder wat wils, want de lampen zijn in alle stijlen en smaken uit te voeren. Een olielamp op maat dus, die geheel in uw horecagelegenheid past.

   Verlichting Dordrecht     Kaarslicht     Contact