Kaarslicht

Candol: een stijlvol, duurzaam onderhoudsarm en bovenal veilig alternatief voor kaarslicht

Van harte welkom op de website van Candol Nederland, de specialist in sfeerverlichting. Wij bieden u de sfeer van kaarslicht, maar dan op verantwoorde wijze. In onze opinie vertaalt die verantwoorde wijze zich in een duurzaam, onderhoudsarm en bovenal veilig alternatief voor regulier kaarslicht.

Sfeer en duurzaamheid zónder schoonmaaktijd

Dat alternatief bieden de olielampen van Candol. Deze komen in een ruim assortiment van bijna 25 verschillende soorten modellen – die elk overigens weer aan uw eigen wensen en smaak aan te passen zijn. De olielampen gelijken alle weliswaar op een kaars in kaarsenstandaard maar zíjn dit niet. De duurzaamheid is een van de onderscheidende aspecten. De olievullingen kunnen tot 120+ branduren meegaan, een stuk langer dus dan welke kaars dan ook. Bovendien zijn de olielampen van Candol zeer onderhoudsarm. Waar normale kaarsen kaarsvet druipen, niet alleen op de standaard maar ook op uw tafel of tafellinnen, doet de Candol dit niet. Ook naar roetplekken op de glastube of -bol, alsook het plafond, heeft u geen omkijken. Geen schoonmaaktijd verloren dus, aan deze lampen van Candol. Kortom, alleen dus maar voordelen.

KaarslichtDe veiligste olielampen die er zijn

Een van de doorslaggevende redenen van klanten om voor Candol te kiezen, betreft toch de veiligheid. Normale kaarsen branden door, ook als zij omvallen of per abuis omgestoten worden. De Candol doet dit niet. De decoratieve huls, die de olielamp op een kaars doet gelijken, heeft namelijk ook nog een tweede functie. Zij schuift automatisch en direct over de vlam heen, wanneer de olielamp onverhoopt omvalt. Daarmee wordt de zuurstof onttrokken aan de vlam en dooft deze laatste onmiddellijk. U bent daarmee gegarandeerd van een veilig alternatief voor kaarslicht – zonder concessies te doen aan sfeer en stijl.

   Verlichting Dordrecht     Verlichting horeca     Contact