Tafelverlichting

De sfeervolle tafelverlichting van Candol

Een warm welkom op de website van Candol, dé expert wereldwijd als het tafelverlichting betreft. Opgericht eind jaren tachtig in Oostenrijk heeft het bedrijf, dat inmiddels over meer dan zeventig landen verspreid is, al jaren aan ervaring. Telkens weer worden er nieuwe ontdekkingen gedaan en vinden we opnieuw innovaties die met hun tijd gaan, om nog beter aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de horecabranche, de zorgsector en wellness sector. Vanuit deze hoek horen we dat veiligheid, naast een stijlvolle uitstraling, een zeer belangrijk aspect is. Ook voor u thuis is het belangrijk dat een kaars bij omstoten of omvallen vanzelf uitdooft.

TafelverlichtingVeiligheid als hoogste goed

En laat dat nou precies hét kenmerkende aspect van Candol tafelverlichting zijn. Wij bieden u olielampen die voorzien zijn van een voet, glasbol of -tube en een op een kaars gelijkende decoratieve huls. Dit laatste is het belangrijke en onderscheidende aspect van de Candol lampen. De olieflacons aan de binnenzijde van deze huls bieden u weliswaar het kaarslicht waar u naar zoekt, maar beschermen u tegelijkertijd tegen de risico’s die kaarsen normaal gesproken met zich meebrengen. De huls namelijk, schuift automatisch over de vlam bij omvallen of omstoten. Hierdoor wordt de zuurstof direct onttrokken aan de vlam met als resultaat dat deze onmiddellijk dooft. U bent dus gegarandeerd van een veilige oplossing voor uw tafelverlichting.

Geef sfeer aan uw ruimte

Daarnaast zijn de olielampen, die in een zeer divers aanbod komen van wel meer dan twintig verschillende series en uitbreidingsmogelijkheden, ook nog eens zeer stijlvol. Elke lamp is naar uw eigen smaak aan te passen zodat deze bij uw restaurant, bar, spa of natuurlijk woonkamer past. Geef ook sfeer aan uw ruimte – een veílige sfeer, welteverstaan.

   Verlichting Dordrecht     Verlichting Sliedrecht     Contact