Verlichting horeca

Candol: de verlichting specialist voor de horeca

Welkom op de website van Candol, de specialist in praktische sfeerverlichting en daarmee ideaal voor de horeca. Dit van oorsprong Oostenrijkse bedrijf heeft zich inmiddels uitgebreid naar meer dan zeventig landen wereldwijd en het moge niet verbazen dat de formule zo algemeen aanslaat. Zoekt u meer informatie over veilige verlichting in de horeca, ontdek dan nu zelf ook wat Candol voor u kan betekenen.

Geïntegreerd veiligheidssysteem in de olielampen

Met name in de horeca is het namelijk van groot belang dat de sfeervolle verlichting daarnaast ook veilig is. Valt een olielamp van Candol onverhoopt om, dan zorgt het innovatieve systeem van de decoratiehuls ervoor dat zuurstof onttrokken wordt aan de vlam. De huls schuift immers automatisch omhoog en dooft de vlam daarmee direct. Bovendien ontvlamt de speciaal ontwikkelde minerale olie niet zonder lont. U hebt daarmee een gegarandeerd veilige verlichting voor de horeca in huis.

Verlichting horecaOnderhoudsvriendelijke en stijlvolle sfeerverlichting

Kijk eens rond in het zeer uitgebreide assortiment aan olielampen dat Candol u te bieden heeft. We hebben inmiddels meer dan twintig verschillende series ontwikkeld, die elk weer diverse variatiemogelijkheden bieden. Daarmee is elke lamp uniek aan uw zaak aan te passen en vormt ze echt een aanvulling op uw interieur. Elke olielamp is voorzien van een voetstuk, decoratiehuls en glasbol of -tube. Vanzelfsprekend komen de olievullingen (met tot wel 120+ branduren) inclusief, die tevens zeer gemakkelijk zijn na te vullen en na te bestellen via de website van Candol. De horeca verlichting is zeer milieuvriendelijk en bovendien onderhoudsvriendelijk, onder meer aangezien de onderdelen desgewenst gewoon in de vaatwasser kunnen. U zult echter merken dat dit niet nodig is. Van de olielampen van Candol heeft u vanzelfsprekend geen druipend kaarsvet en daarmee ook geen schoonmaak aan de kaarsenstandaarden, noch enig omkijken naar vetvlekken op uw tafellinnen of roetvlekken op het plafond.

   Verlichting Dordrecht     Tafelverlichting     Contact