Verlichting Sliedrecht

Op zoek naar verlichting in Sliedrecht?

Van harte welkom op de website van Candol Nederland. U bent terechtgekomen op deze pagina omdat u op zoek bent naar verlichting in Sliedrecht. Dat treft, want Candol is gevestigd in het naastgelegen Hendrik Ido Ambacht. Opgericht in Oostenrijk en vanaf begin jaren negentig ook geïntroduceerd in Nederland is Candol een van de grootste spelers in verlichting geworden – wereldwijd. Verspreid over meer dan zeventig landen is Candol een begrip in de horeca. Ook voor particulieren is Candol interessant, nu het in 2014 ook online is gegaan. U kunt voor verlichting dus niet alleen in omgeving Sliedrecht maar voor geheel Nederland terecht bij Candol. Graag laten we u ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Verlichting SliedrechtStijlvolle, veilige en onderhoudsvriendelijke olielampen

En daarvoor allereerst een introductie met het concept zelf. Het systeem van de Candol verlichting behelst een innovatieve olielamp die gemakkelijk bij te vullen is en tot 120+ branduren meegaat. Elke lamp bestaat uit een voet, een glasbol of -tube en een huls. Die laatste heeft een decoratief karakter en geeft de lamp de uitstraling van een echte kaars. Daarnaast herbergt de huls een ingenieus veiligheidssysteem. Valt de olielamp namelijk per abuis om, dan schuift de huls automatisch over de vlam heen, waarmee deze onmiddellijk gedoofd wordt. Een van de redenen dus waarom de Candol olielampen zo geliefd zijn, de veiligheid is gegarandeerd. En dat is wel zo prettig, zowel in de horeca als bij u thuis. U heeft verder nooit omkijken naar het schoonmaken van bijvoorbeeld roetplekken of druipend kaarsvet – aangezien geen van de twee zich voordoet bij de Candol lampen.

Ontdek zelf ons interessante assortiment van de ruim twintig uiteenlopende series olielampen, die alle geheel aan uw smaak aan te passen zijn. Geheel veilige en sfeervolle olielampen op maat, dat is wat u van Candol Verlichting in Sliedrecht kunt verwachten.

   Verlichting Dordrecht     Olievullingen     Contact